TWİNTECH

TWİNTECH

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Narin Kale'nin ortak olduğu Twintech projesi farklı okullardan  10 ortakla başlamıştır. Projemiz liselerde farklı branşlarda görev yapan öğretmenleri bir araya getirerek, karşılıklı paylaşımda bulunmalarını, yardımsever, işbirlikçi, pozitif bir ortam oluşturmayı , 21.yüzyılın gerekliliği olan teknoloji kullanımını yaygınlaştırmayı, Web 2.0 araçlarını ve eTwinning'i tanıtmayı amaçlamaktadır.

 

Projede yer alan öğrenciler;

AMP 9/A   Arda ÜSTÜN AMP 9/C Çağrı KAYA ATP 10/B Mert GÜNAY ATP 10/B Metehan ATALAY ATP 10/ B Beyza ŞENGE

21.03.2021 632

21-03-2021

 

MART VE NİSAN AYI ETKİNLİKLERİMİZ..

Okulumuzun İngilizce Öğretmeni Narin Kale 'nin ortaklığını yaptığı Twintech Projesi Mart ve Nisan ayı etkinliklerini tamamlamıştır.  Okulumuzun 10.sınıf öğrencisi Beyza Şenge tarafına tasarlanan logo anketler sonucu projemizin logosu seçilmiştir. Mart ayında öğrencilerle wordart web 2.0 aracı ile medya yazarlığı hakkında ortak çalışma ürünümüz oluşturulmuştur. Nisan ayında öğrencilerle  learninggaps web 2.0 aracı ile Değerler eğitimi ile ilgili soru hazırlama etkinliği tamamlanmıştır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili toplantımızı yaptık.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili toplantı

27-05-202127-05-2021

LOGOMUZ









MAYIS AYI ETKİNLİKLERİMİZ..

 'Twintech' te Mayıs ayı etkinlikleri başarıyla tamamlanmıştır ve projemizin sonuna gelinmiştir. Projemizin tanıtımı için Narin KALE öğretmenimiz sanal sergi hazırlamıştır. Linki tıklayarak sanal sergimizi izleyebilirsiniz.

https://www.emaze.com/@AOQRIQTWQ/twintech-projemzn-sanal-segsne-hogeldnz?autoplay