İLETİŞİMİN GÜCÜ ADINA

İLETİŞİMİN GÜCÜ ADINA

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Narin KALE öğretmenimizin ve öğrencilerimizin "İLETİŞİMİN GÜCÜ ADINA" eTwinnig projesi 10 ortak ile Şubat ayında başlamıştır. Mayıs ayında bitecektir. İnsanın kendini tanıması, güçlü ve zayıf yönlerini keşfetmesi gelişimi açısından önemlidir. Bireyin kendini tamamlanmasında duygularını, hayallerini, düşüncelerini ve sorunlarını diğer insanlara aktarması etkili iletişim yoluyla olur. Doğru ve etkili iletişim kurmak kişinin ve toplumun sağlığı ve mutluluğu açısından önemlidir. Öğrencilerimizin iletişimin sihirli dünyasında kendilerini tanıyarak mutlu olmalarını sağlamak istiyoruz. Projemiz ile birlikte bireysel farklılıklarını keşfeden, teknolojiyi doğru kullanan ve en önemlisi kendini doğru ifade eden bireyler yetiştirmek hedeflenmektedir. Öğrencilerimizin özgüvenli, özdenetimli,doğru bir şekilde iletişim kurabilen ve zamanını etkili kullanan bireyler olmaları amaçlarımızdır.Öğrencilerimizin iletişimin sihirli dünyasında kendilerini tanıyarak mutlu olmalarını sağlamak istiyoruz.

 

Projede yer alan öğrenciler: 9/ C Arda SERT- Talha YILDIRIM-Emir TOPALOĞLU- Serdar BAŞTÜRK- AMP 10/B Atakan ÇAKMAK

15.02.2021 445

 

15-02-2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 PROJEMİZDE ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ BAŞARI İLE TAMAMLANMIŞTIR...

 'İletişimin gücü adına' projemizin ilk ayı başarı ile tamamlanmıştır. Her okulun öğrencileri tarafından yapılan posterlerden ve logolardan okulu temsil eden logo ve poster belirlenmiş. Projenin logosu ve posteri için anket düzenlenmiş ve anket  sonucu en çok oy alan logo ve poster seçilmiştir. Öğrencilerle ve proje ortakları ile toplantı yapılmış ve şubat ayının değerlendirilmesi yapılmıştır. Bu süreçte öğrenciler aktif olarak projeye dahil edilerek farklı web 2 araçlarını öğrenmşleridir. Ay sonunda sanal pano hazırlanarak yapılan etkinlikler bir sayfada toplanmıştır.

02-03-202102-03-2021

 

 

 

 

 

 

 

 

PROJEMİZDE MART VE NİSAN AYI ETKİNLİKLERİ BAŞARI İLE TAMAMLANMIŞTIR...

 Okulumuz İngilizce öğretmeninin kuruculuğunu yaptığı 'İletişimin Gücü Adına' projesi bütün çalışmalarıyla devam ediyor. Mart ve Nisan ayı birçok aktivite ile tamamlanmıştır. Mart ayında öğrencilerimizi  Bilsem psikoloji Danışmanı Ufuk Uyar hocamızla buluşturduk. Ufuk Uyar etkili iletişim, iletişimdeki önemli unsurlar gibi konulara değindi. Öğrenciler karışık takım ile kahoot soruları hazırladılar. Ortak ürün olarak iletişim hakkında şiir yazdılar. Nisan ayında aile içinde iletişimi arttırmak için aileleri ile oyun oynadılar. Büyüklerinden tekerleme, özlü söz, bilmece öğrenciler.Ortak ürün olarak storyjumper web 2.0 aracı ile hikaye yazdılar.

MART AYI

Öğrencilerimizi 13 Mart akşamı saat 20.00'de Bilsem Psikoloji Danışmanı Ufuk Uyar hocamızla buluşturduk. Seminere okulumuz öğrencileri geniş çaplı bir katılım gösterdi.Ufuk Uyar etkili iletişim, iletişimdeki önemli unsurlar gibi konulara değindi.Semineri dikkatle takip eden öğrencilerimiz hazırlayacakları Kahoot soruları için notlarını aldılar. 27-05-202127-05-2021                               NİSAN AYI 27-05-2021









MAYIS AYI ETKİNLİKLERİMİZ

'İletişimin Gücü Adına' projemizde Mayıs ayını başarı ile tamamladık ve projemizin sonuna geldik. Mayıs ayı Sanal panomuzu hazır.

31-05-2021